Promovare site : Experienta. Calificare. Plata la rezultat.

Experienta de peste 6 ani in domeniu, numarul de proiecte pe care le-am construit cu succes pentru clientii nostri si satisfactia acestora in legatura cu rezultatele promovarii ne intaresc convingerea ca suntem in topul prestatorilor de profil. Pentru detalii suplimentare despre experienta si realizarile noastre vizitati paginile de portofoliu. (Portofoliu S.E.O., Portofoliu Campanii Google Adwords, Portofoliu Web design)

In primul rand, pe noi ne intereseaza rezultatul final pentru client, mai exact cresterea vanzarilor. Din acest motiv, comunicam permanent cu clientii nostri pentru a primi feedback-ul necesar evaluarii rezultatelor si mai mult de atat, acolo unde este necesar, il ajutam pe client sa dezvolte tehnici de masurare si control al rezultatelor, pe langa cele folosite de noi pentru masurarea efectelor muncii noastre.

In prezent, online in Romania, sunt cateva metode de promovare ce pot fi aplicate cu succes, avand un raport cost-beneficiu eficient si daca sunt aplicate corespunzator se pot obtine rezultate Excelente. Dintre acestea, va propunem urmatoarele metode indelung testate si de succes pentru a creste vanzarile : Optimizarea pentru motoare de cautare (S.E.O.) si Campaniile de promovare Google Adwords.

Aceste doua metode de promovare se completeaza reciproc formand impreuna un mod sigur si eficient de a creste numarul de clienti pentru afacerea ta. Suna acum si afla cum poti creste vanzarile online!. Citeste despre noul mod de promovare in care primiti clienti imediat prin campaniile Google Adwords si in paralel optimizam site-ul dumneavoastra pentru a aparea in cautarile organice. Cititi aici despre promovarea sub ofertele Pachet ce includ atat promovarea in prima pagina prin Google Adwords dar si prin Optimizare SEO

Cel mai important, in momentul de fata, este ca dezvoltam solutii personalizate de promovare pentru fiecare client in parte. Suna chiar acum si afla ce putem face mai exact!

Metode de promovare, prezentare pe scurt si parerea noastra despre ele :

  • Dupa 6 ani de proiecte si munca continua, zeci de clienti multumiti, inca avem convingerea ca cea mai buna metoda de promovare este Optimizarea pentru motoare de cautare. Pe termen lung, a te ingriji de site-ul tau (inclusiv a il optimiza) este extrem de profitabil. Suna acum si vorbeste cu un specialist SEO!
  • In timpul cursurilor si examenelor de calificare in sistemul Google Adwords a angajatilor nostri am aflat si invatat cat de eficienta poate fi o campanie Adwords bine realizata. Si ce inseamna o campanie gresit construita. Clienti castigati, repede si masurabil in bugetul disponibil, sau, buget pierdut de incompetenta prestatorilor. Ca mijloc de promovare, sistemul de publicitate Google Adwords, este fratele geaman al optimizarii, perfect complementari. Ca promovare, aceste doua metode pot fi folosite simultan sau alternativ, in functie de necesitati.
  • In afara de abordarea contextuala a potentialilor clienti (sa pui un banner pe un site de nisa, sau pe o anume pagina, sa plasezi strategic link-uri in textele articolelor promovate) care este in parerea noastra o metoda de promovare eficienta, celelalte metode online (cum ar fi trimiterea de mail-uri nesolicitate, cumpararea de trafic netinand cont de sursa, simularile de trafic, pop-up-urile agresive, etc.) sunt ineficiente. Ele pot fi eficiente in cazurile campaniilor de promovare mai agresiva cu bugete mai generoase avand ca scop introducerea pe piata a unui Brand, a unei Imagini comerciale.