Avantaje ale campaniei de optimizare site

Competitia online creste in fiecare zi si devine mai greu si mai scump sa te promovezi eficient, cu rezultate semnificative. De ani de zile sfatuim clientii nostri sa urmareasca rezultate concrete in promovare si nu doar o crestere a traficului, de ani de zile promovam ideea ca un site bine facut va vinde, ca promovarea de succes depinde de ingrediente precum : promovare bine facuta, design-ul siteului, pretul si prezentarea produselor/serviciilor, alte ingrediente precum organizarea informatiei, crearea de oportunitati suplimentare de vanzare si nu in ultimul rand: metode de urmarire si masurare a rezultatelor.

Lucram foarte bine cu IMM-uri din toate domeniile de activitate, lucru confirmat si de varietatea niselor de activitate in care activeaza clientii nostri. Dupa cum am mai spus, am renuntat la agentii de vanzare si am investit numai in SEO si Adwords. A fost una dintre cele mai bune decizii.

In prima pagina de Google se poate ajunge prin doua metode : prin Google Adwords (unde se plateste la fiecare click primit) si prin optimizare seo pentru Google. Daca vrei sa ajungi in prima pagina de Google si vrei sa afli care dintre cele doua metode este mai eficienta pentru site-ul tau atunci cere o Oferta! Sau da-ne un telefon!

De ce suntem noi potriviti pentru optimizarea site-ului?

Pentru ca avem experienta a zeci de proiecte de optimizare seo pentru Google si mai bine de 8 ani experienta, pentru ca preferam plata serviciului de optimizare SEO la rezultat (adica numai atunci cand obtinem ce cadem de acord) si pentru ca grija noastra principala in metodele de promovare folosite este Succesul online al clientului nostru. Este foarte important pentru noi sa avem rezultate excelente pentru ca stim ca numai asa vom reusi sa pastram clientul de partea noastra. Muncim cu responsabilitate si tratam fiecare proiect in parte cu rabdarea si atentia cuvenita. Pentru mai multe informatii puteti accesa si paginile urmatoare : Ce trebuie pentru o oferta SEO, Despre procesul de optimizare si Care sunt modurile de colaborare.


1
Perspectiva (Globala / Regionala)
Prin selectarea expresiilor cheie care sa vizeze potentialii clienti, optimizarea site-ului pentru motorare de cautare asigura vizibilitatea companiei dumneavoastre la nivel global sau regional in fata celor care cauta exact ce oferiti. SEO are multe beneficii pentru orice companie care doreste sa ajunga la toti clientii potentiali la nivel local sau la nivel global. Puteti ajunge la clientii tinta alesi de dumneavoastra.
1
Trafic targetat - vizitatorii sunt potentiali clienti
Din start, aceasta metoda de promovare aduce pe site-ul detinut vizitatori interesati de ceea ce oferiti. Doar au ajuns pe site-ul dumneavoastra, gasindu-va dupa expresiile cheie alese de dumneavoastra, nu? Din acest moment, in functie de pretul si calitatea produselor vanzarea va fi usoara.
1
Cresterea vizibilitatii
Odata ce veti aparea in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare vizibilitatea site-ului va creste. Deci si Imaginea sau Brandul afacerii dumneavoastra. Vor creste nu numai vanzarile directe dar si imaginea firmei va avea de castigat.
1
Returnare maxima a investitiei
O implementare eficienta a campaniei SEO poate aduce un profit pentru investitia facuta mai mare decat orice alt tip de promovare clasica sau on-line.
1
Pozitionare buna in cautari pe termen lung
Avem site-uri care apar pe primele pozitii de 5 ani. De cand le-am optimizat prima data. Optimizarea unui site este un proces cu rezultate durabile. Ganditi-va ce inseamna sa primit zilnic pe site vizitatori interesati sa cumpere ce oferiti din cauza ca v-ati promovat site-ul acum 4 sau 5 ani.
1
Eficienta din punct de vedere al costurilor
Unul dintre marile avantaje ale optimizarii site pentru motoare de cautare este eficienta ei din punct de vedere al costurilor si necesita suma minima de capital pentru expunerea maxima a site-ului dumneavoastra.
1
Imbunatatirea site-ului
Dupa optimizare si site-ul dvs. va fi mai performant, in sensul ca informatia va fi mai relevanta pentru utilizatori, mai bine organizata iar noi vom avea grija ca site-ul sa nu aiba probleme semnificative de uzabilitate. Si acest lucru va creste vanzarile.
1
Rezultate masurabile
Faptul ca puteti cuantifica rezultatele SEO prin rapoarte de pozitionare in motoarele de cautare, rapoarte de conversie a vizitatorilor si alte rapoarte de aceasta natura este o calitate unica a campaniilor SEO.