Linkuri sponsorizate : Administrare si Consultanta reclama Google Adwords

Cu experienta de peste 5 ani in sistemul de publicitate si reclama Google, Google Adwords, oferim clientilor nostri servicii de administrare si consultanta a campaniilor de publicitate cu ajutorul de linkuri sponsorizate. Experienta ne-a invatat ca sistemul de reclama in Google prin afisarea de linkuri sponsorizate in reataua de cautare Google sau in reteaua de display al marelui motor de cautare este poate cel mai eficient din lume. Antreprenorul ce intra in acest sistem de publicitate plateste doar pentru clickurile valabile ce se dau pe anunturile sale in paginile de cautare sau in de pe site-urile din reteaua de display, astfel ca plateste practic doar pe acei clienti interesati de serviciile sau produsele pe care le ofera. Pe langa acest aspect, foarte important, este si capacitatea de a masura eficienta fiecarei campanii, fiecarui grup de linkuri sponsorizate, de pe fiecare cheie de cautare, acest lucru facandu-se cu instrumete precise si avansate create fie de chiar motorul de cautare google, fie de oameni experimentati in domeniu, cu experienta de peste 16 ani.

Veniti la noi si beneficiati de cele mai profesionale servicii de promovare in Google, promovare in google cu ajutorul linkurilor sponsorizate, promovare ce va va aduce clienti in plus, trafic relevant, cresterea vizibilitatii brandului dumneavoastra in piata. Prin uzitarea acestui serviciu, de gestionare si eficientizare a campaniilor de linkuri sponsorizate, veti castiga mai multi clienti.

Avantajele uzitarii de linkuri sponsorizate:

  • linkuri sponsorizate in reteaua de cautare sau in reteaua de display, fiecare cu avantajele sale, cu proprietatile sale
  • gestionare lunara a campaniei de reclama google prin link sponsorizate, campanie monitorizata permanent si imbunatatita continuu
  • legatura sponsorizata cu bonus de semnare de pana la 15% din valoarea fiecarui click
  • cresterea brandului personal prin expunerea reclamelor dumneavoastra in fata potentialilor clienti

EMS|HGD Romania va poate ajuta in utilizarea linkurilor sponsorizate in google, prin asistenta specializata si preturi competitive.